top of page

Thought Leadership video's

Waarom Thought Leadership video's?

Branded Thought Leadership Video's zijn cruciaal voor ICT-bedrijven. Ze positioneren het bedrijf als een autoriteit op zijn vakgebied, wat vertrouwen opbouwt bij klanten. Deze video's bieden ook een platform om complexe technologieën en oplossingen uit te leggen, waardoor potentiële klanten beter begrijpen wat het bedrijf te bieden heeft.

 

Tot slot versterken ze de merkidentiteit en vergroten ze de zichtbaarheid, wat leidt tot meer zakelijke kansen.

Scherm­afbeelding 2024-03-03 om 09.38.12.png

Studio based vodcast

WM Studio's biedt topkwaliteit als het gaat om professionele vodcast/talskhow video producties. Met onze state-of-the-art faciliteiten in onze greenscreen studio in Loosdrecht, transformeren we jullie ideeën in boeiende digitale verhalen. 

 

Of het nu gaat om het live streamen van talkshows of het produceren van educatieve vodcast series, wij leveren content die resoneert met jullie doelgroep.

Hybride vodcast

Hybride video podcasts combineren professionele studio-opnames met videobellen zoals Zoom, waarbij de host en mogelijk een gast in de studio zijn en andere gasten digitaal deelnemen. Deze methode maakt geografisch onbeperkte samenwerking mogelijk, verrijkt de content met diversiteit en inclusiviteit, en is ideaal voor diepgaande discussies en demonstraties. 

Dit formaat biedt een visueel aantrekkelijke kijkervaring. Door de meercamera virtuele studio set te combineren met de inbellers maximaliseren we de dynamiek.

hybride_vodcast.jpg

Virtuele vodcast

greenscreen_techniek.jpg

De virtuele video podcast is een innovatief format dat de beperkingen van geografische afstand overbrugt door het combineren van studio camera beelden via internet. In dit format bevindt de host zich in de virtuele studio en de camera beelden van de gasten worden, via een broadcast verbinding, vanuit een greenscreen studio, waar ook ter wereld, toegevoegd aan de virtuele set waardoor het lijkt alsof de host en gasten zich in dezelfde ruimte bevinden.

Thought Leaders Webinars Livestreams

Thought Leadership Webinars bieden bedrijven de mogelijkheid om kennis te delen en te toetsen vanuit een eigen virtuele studio, volledig gebrand en interactief met videochats, polls en live vragen. Ze dienen als ideaal platform om prospects te informeren en over te halen, en om thought leadership te tonen aan een breed publiek, met wereldwijd bereik.

De voordelen zijn kosteneffectief, efficiënt, flexibel en bieden meetbare resultaten voor diepgaand inzicht.

 

livestream_1.jpg

Videomarketing en productie nieuws

Referenties

bottom of page