top of page

Datto referentie

Samenwerking sinds 2019

 

Datto is al vanaf het begin een gewaardeerde klant, en sinds eind 2019 werken we succesvol samen. WM Studio's heeft talloze webinars, talkshows, explainer video's en zakelijke evenementvideo's voor hen geproduceerd. De samenwerking verloopt altijd prettig en informeel, met veel gelach tijdens de opnames.

 

Voor een referentie kun je contact opnemen met Hans ten Hove (Area Vice President - Continental Europe), Ariën van Wetten (Marketing Director EMEA), of Björn Leenen (Senior Solutions Engineer) van Datto Inc. Ze zullen zonder twijfel een positieve aanbeveling geven.

Waarom WM Studio's?

Creatief

Het hechte en getalenteerde team van WM Studio's is niet alleen bijzonder creatief maar ook kosteneffectief. WM Studio's Crew members staan altijd klaar om professionele oplossingen te bedenken binnen het budget.

Ervaring

WM Studio's heeft talloze bedrijfsvideo’s mogen produceren voor vele bedrijven. Wij begrijpen wat er nodig is om een impactvolle videoproducties te leveren rondom je zakelijke evenement en je bedrijf.

Maatwerk

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om de specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Meten is weten! Dat komt de videokwaliteit ten goede. Een goede voorbereiding is namelijk 75% van het succes!

bottom of page