top of page

Educatieve video's

How to video's

How-to video's, een specifieke categorie binnen educatieve video's, leggen de nadruk op praktische toepassing van producten of diensten, in tegenstelling tot explainer video's die concepten uitleggen. Met stapsgewijze handleidingen leiden ze kijkers door specifieke processen, ideaal voor productdemonstraties. Ze bieden essentiële kennis en tools voor zelfstandige probleemoplossing of taakuitvoering, waardoor ze de druk op sales- en marketingteams verlichten.

 

Deze video's behouden bestaande klanten en trekken nieuwe aan door oplossingen te bieden die het bedrijf biedt.

greenscreen_1.jpg

Video Whitepapers trailers

whitepaper+trailer.jpg

Een video whitepaper trailer versterkt de impact van een whitepaper door een samenvatting van de belangrijkste punten te bieden. Het doel is om de interesse van potentiële lezers te wekken en verwachtingen te managen, waardoor het aantal downloads wordt verhoogd en de effectiviteit van de content wordt vergroot. Deze visuele en verbale communicatie geeft een aansprekende preview van de waarde van de whitepaper.

Explainer video's

Explainer video's zijn cruciaal voor bedrijven om complexe concepten begrijpelijk uit te leggen. Met greenscreen-technologie bieden ze onbeperkte creatieve vrijheid. Dit verhoogt niet alleen de visuele aantrekkelijkheid, maar vereenvoudigt ook complexe informatie.

 

Goed geproduceerde explainer video's vatten complexe ideeën samen in een begrijpelijk en aantrekkelijk formaat, essentieel voor effectieve communicatie en merkbetrokkenheid in een snel veranderende wereld.

autocue_2.jpg

Videomarketing en productie nieuws

Waarom WM Studio's?

Creatief

Het hechte en getalenteerde team van WM Studio's is niet alleen bijzonder creatief maar ook kosteneffectief. WM Studio's Crew members staan altijd klaar om professionele oplossingen te bedenken binnen het budget.

Ervaring

WM Studio's heeft talloze bedrijfsvideo’s mogen produceren voor vele bedrijven. Wij begrijpen wat er nodig is om een impactvolle videoproducties te leveren rondom je zakelijke evenement en je bedrijf.

Maatwerk

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om de specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Meten is weten! Dat komt de videokwaliteit ten goede. Een goede voorbereiding is namelijk 75% van het succes!

bottom of page