top of page

Evenement video's

Zakekelijke evenementen

Bij WM Studio's begrijpen we dat jouw bedrijfsevenementen bijzondere momenten zijn die vastgelegd moeten worden. Onze passie is het creëren van boeiende videoproducties die niet alleen de essentie van jouw evenement vastleggen, maar ook het aantal deelnemers vergroten en het evenement laten voortduren.

 

Of het nu gaat om een bedrijfs-bijeenkomst, conferentie, feest of productlancering, WM Studio's staat garant voor zorgeloze en excellente videoproducties rondom je zakelijke evenement.

Het ideale videocontent moment

WMStudios_event_interview_5.jpg

Op zakelijke evenementen zijn gasten interviews, klanten interviews en spreker interviews cruciale elementen om de dynamiek en inhoud van het evenement vast te leggen. Veel klanten en gastsprekers zijn bereid om een paar vragen te beantwoorden, wat unieke inzichten, persoonlijke reacties en video testimonials oplevert.
 
Deze interacties, waaronder evenement interviews, vormen niet alleen een verrijking voor het evenement zelf, maar leveren ook waardevolle content voor de aftermovie en sociale media.

 

Pre-event

Pre-event en video zijn cruciaal om anticipatie en opwinding op te bouwen, waarbij teaservideo's en sneak previews een voorproefje geven van wat komen gaat. Het delen van sprekersinterviews en achtergrondinformatie via video kan de interesse van het publiek verder vergroten en de betrokkenheid stimuleren.

Video trailers / Promotie evenement

Video trailers zijn krachtige tools om een evenement aan te kondigen en de nieuwsgierigheid van het publiek te wekken. Ze vangen de essentie van het evenement in beelden en muziek, bouwen spanning op en grijpen direct de interesse van het publiek.

Door gemakkelijk te delen op sociale media vergroten ze de buzz rond het evenement en trekken ze een breed publiek aan. Kortom, video trailers zijn onmisbaar om de aandacht te trekken en de anticipatie voor een evenement te vergroten.

Het live event

Tijdens het evenement spelen video's een centrale rol bij het vastleggen van belangrijke momenten, het bieden van een live feed voor online deelnemers en het versterken van de boodschap van de sprekers door middel van visuele ondersteuning.

Dronebeelden evenement locatie

Met dronebeelden brengen we de grandeur en setting van uw evenementlocatie in beeld, wat een indrukwekkend en ruimtelijk overzicht biedt, essentieel voor bijvoorbeeld de aftermovie.

Dronebeelden produceren is alleen mogelijk indien het weer het toelaat en er toestemming  is.

Keynote video registratie

Het vastleggen van keynote sprekers met meerdere camera's tijdens een evenement is essentieel.

 

Het biedt een optimale ervaring voor live kijkers, stelt afwezige gasten in staat om achteraf te kijken en verrijkt de aftermovie met hoogwaardige beelden, wat de impact en herinnering van het evenement versterkt.

keynoteregistraties.jpg

Impressiebeelden van het evenement

steadicam_2.jpg

Onze impressiebeelden van het evenement vormen de basis voor een dynamische aftermovie en fungeren tevens als potentiële promotiebeelden voor je volgende evenement.

 

Onze steadicam operator is aanwezig bij alle belangrijke agendapunten, zodat geen enkel moment gemist wordt.

Gasten en/of klanten interviews

Interviews zijn niet alleen waardevol voor aftermovies, maar ook als losse interviews een relevante online aanvulling op je zakelijke evenement. We vangen inzichten en reacties van gasten en keynote sprekers op met één camera.

 

Met onze mobiele meercamera greenscreen studio bieden we dynamische branded contentmogelijkheden die het verschil maken.

corporate_interviews_2.jpg

Post - event

Na het evenement blijven video's waardevol voor het verlengen van de ervaring en het behouden van de betrokkenheid van het publiek. Het delen van hoogtepunten, samenvattingsvideo's en testimonials van deelnemers kan helpen om de impact van het evenement te versterken en herinneringen levend te houden, terwijl het ook een kans biedt om dankbaarheid te tonen aan alle betrokkenen.

Aftermovie

Een aftermovie van je zakelijke evenement is van onschatbare waarde. Het vat de hoogtepunten samen en biedt een blijvende herinnering aan de sfeer en successen.

 

Bovendien dient het als krachtig marketinginstrument voor toekomstige evenementen, trekt het potentiële deelnemers aan en versterkt het de banden met bestaande klanten.

Nieuwsgierig?

"Nieuwsgierig naar wat we voor jullie kunnen doen? Laten we praten!
Neem vandaag nog contact met op Rolf Trijber voor een vrijblijvend adviesgesprek."

Waarom WM Studio's?

Creatief

Het hechte en getalenteerde team van WM Studio's is niet alleen bijzonder creatief maar ook kosteneffectief. WM Studio's Crew members staan altijd klaar om professionele oplossingen te bedenken binnen het budget.

Ervaring

WM Studio's heeft talloze bedrijfsvideo’s mogen produceren voor vele bedrijven. Wij begrijpen wat er nodig is om een impactvolle videoproducties te leveren rondom je zakelijke evenement en je bedrijf.

Maatwerk

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om de specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Meten is weten! Dat komt de videokwaliteit ten goede. Een goede voorbereiding is namelijk 75% van het succes!

bottom of page