top of page

"Practice what you preach!"

Als wij onze klanten adviseren er goed aan te doen hun kennis en expertise te delen via een Thought Leadership Vodcast, dan moeten wij zelf toch ook het goede voorbeeld geven.


Omdat de wereld van videomarketing en videoproducties een steeds belangrijker onderdeel wordt van de marketingmix, en de technologie in dit veld met grote sprongen vooruitgaat, hebben wij de vodcastserie FrameShift gecreëerd. We gaan in gesprek met diverse vakgenoten en bespreken de kunst en wetenschap van video.In deze eerste aflevering, onder de rubriek Videotechniek, ga ik in gesprek met Ronald Trijber. Inderdaad, mijn eigen broer, die al meer dan 44 jaar actief is in het audioprofessionele veld en zijn sporen ruimschoots heeft verdiend.


“Ronald Trijber is een buitengewoon gelukkige en dankbare man die zijn hele leven heeft gewijd aan een hobby waarvoor mensen het kennelijk normaal vinden dat hij een factuur stuurt”. Aldus Ronald!


Ik ben buitengewoon trots op deze aflevering en mijn grote dank gaat uit naar mijn broer voor zijn audiotechnische en menselijke wijsheden.

Comments


Referenties

bottom of page