top of page

Videoproductie tarieven

Meer dan een videootje!

Bij WM Studio's begrijpen we dat een zakelijke video meer is dan alleen 'een videootje schieten'. Het gaat om het produceren van video content die brand awareness, leads en loyaliteit maximaliseert.

 

Daarom zijn wij meer dan alleen een videoproductiebedrijf; wij zijn jouw partner in het creëren van zakelijke video's die impact hebben.
 

nog_geen.jpg

Videoproductie as a Service (V.a.a.S)

nog_geen.jpg

Om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van zowel kleine bedrijven als grote organisaties, hebben we ons unieke V.a.a.S - Videoproductie as a Service concept geïntroduceerd.

 

Dit maandabonnement is ontworpen om flexibiliteit en consistentie te bieden in jouw videoproductiebehoeften.

Abonnementen op maat

We bieden verschillende abonnementen aan, elk afgestemd op de unieke vereisten van jouw organisatie.

 

Of je nu regelmatig korte video's nodig hebt voor sociale media, of grotere producties voor corporate communicatie, wij hebben een passend abonnement voor jou.
 

nog_geen.jpg

Privileges voor abonnementhouders

nog_geen.jpg

Als abonnementhouder bij WM Studio's krijg je niet alleen prioriteit bij alle projecten, maar ook toegang tot exclusieve voordelen.

 

Dit kan variëren van snellere turnaround-tijden tot toegang tot premium resources en diensten.
 

Transparantie in kosten

Wij geloven in volledige transparantie als het gaat om onze tarieven. Geen verborgen kosten of verrassingen; enkel duidelijkheid en eerlijkheid.

 

Onze tarieven weerspiegelen de kwaliteit en expertise die wij in elke videoproductie steken.
 

nog_geen.jpg

Tarievenoverzicht downloaden

nog_geen.jpg

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen en tegen welke tarieven? Laat je e-mailadres achter en wij sturen je een gedetailleerd overzicht van onze tarieven en abonnementsopties.

 

Met dit overzicht kun je de optie kiezen die het beste past bij jouw bedrijf en jouw specifieke videoproductiebehoeften.

Waarom WM Studio's?

Creatief

Het hechte en getalenteerde team van WM Studio's is niet alleen bijzonder creatief maar ook kosteneffectief. WM Studio's Crew members staan altijd klaar om professionele oplossingen te bedenken binnen het budget.

Ervaring

WM Studio's heeft talloze bedrijfsvideo’s mogen produceren voor vele bedrijven. Wij begrijpen wat er nodig is om een impactvolle videoproducties te leveren rondom je zakelijke evenement en je bedrijf.

Maatwerk

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om de specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Meten is weten! Dat komt de videokwaliteit ten goede. Een goede voorbereiding is namelijk 75% van het succes!

Ons videoproductie nieuws

WM Studio's werkt o.a. voor:

bottom of page