top of page

Virtuele studio op locatie?

Uniek is onze greenscreen studio op locatie. Ook op jouw bedrijfsevenement is je eigen virtuele studio een krachtig instrument om onderscheidende content te produceren.

 

Want sprekers of klanten zijn altijd wel even bereid tot een interview.

wmstudios-152.jpg
wmstudios-250.jpg

Video producties op locatie

Het ijzer smeden als het heet is! Behaal heel goede zakelijke content direct vanaf je eigen bedrijfsevenement. Effectieve videocontent die jouw merkidentiteit versterkt én het bedrijfsevenement verlengt.

Dynamische interviews?

Interviews on the spot en door ons in the spot! Dit is heel geschikt om in combinatie te doen met onze greenscreen studio op locatie. Het zorgt voor een gevarieerd impressiebeeld van het evenement. Hierdoor groeit ook je bereik, want iedereen kan er toch virtueel bij zijn.

wmstudios-139.jpg

Corporate walk

Neem bijvoorbeeld een loopje met je collega en laat zien waar jullie zo trots op zijn. Hiervoor hebben wij een zeer stabiele camera constructie. Uitstekend geschikt voor dynamische call to actions/walking video teasers.

corporate_walk.jpg
wmstudios-134.jpg

Hybride evenementen

Op jullie bedrijfsevenement zijn klanten, prospects, keynote sprekers, ambassadeurs aanwezig. Een gouden kans om unieke zakelijke videocontent te produceren. En mogen we het zelf even zeggen: niemand kan dit beter dan wij.

Keynote registratie

Heb je tijdens je bedrijfsevenement belangrijke keynote sprekers? Zorg voor een dynamische (meercamera) registratie. Zakelijk video content die uitstekend geschikt is t.b.v. video on demand. Er zijn altijd gasten die je evenement niet kunnen bijwonen maar op deze manier wel de content tot zich kunnen nemen.

keynoet_registraties .jpg
wmstudios-256.jpg

Aftermovie

Met een aftermovie verleng je niet alleen het bedrijfsevenement, je creëert ook gelijk promotiemateriaal voor je volgende evenement. Zijn er keynotesprekers en /of gasten geïnterviewd dan vormen zij samen met de impressiebeelden de ideale basis voor een goede aftermovie.
 

Onze opdrachtgevers

(voorheen streamstudio.nl)

bottom of page