top of page

Greenscreen op locatie

Uniek is onze greenscreen studio op locatie. Ook op jouw bedrijfsevenement is je eigen virtuele studio een krachtig instrument om onderscheidende content te produceren. Want sprekers of klanten zijn altijd wel even bereid tot een interview.

wmstudios-259.jpg
wmstudios-239.jpg

Hybride evenementen/streams

Op jullie bedrijfsevenement zijn klanten, prospects, keynote sprekers, ambassadeurs aanwezig. Een gouden kans om unieke zakelijke videocontent te produceren. En mogen we het zelf even zeggen: niemand kan dit beter dan wij.

Corporate walk / vacature walk

Je loopt door je bedrijf en de camera unit (steadicam)  loopt voorop. Al wandelend breng je de boodschap over in je eigen omgeving. Dit kan worden ingezet voor een corporate interview of een HR Walk. De kijker/ potentiële kandidaat krijgt een goede impressie van het bedrijf c.q. de plek waar hij komt te werken of wie zijn leidinggevende gaat worden.   

corprate_walk.jpg
wmstudios-244.jpg

Event interviews

Een persoonlijk interview heeft meer impact dan een geschreven tekst. Het is veel levendiger en kan handig zijn om een beknopt en krachtig overzicht te geven van een bepaald onderwerp of gebeurtenis. Ideaal ook om je tekst webpagina’s te verrijken en je SEO te maximaliseren.

Keynote registraties

Heb je tijdens je bedrijfsevenement belangrijke keynote sprekers? Zorg voor een dynamische (meercamera) registratie. Zakelijk video content die uitstekend geschikt is t.b.v. video on demand. Er zijn altijd gasten die je evenement niet kunnen bijwonen maar op deze manier wel de content tot zich kunnen nemen.

keynoet_registraties .jpg
wmstudios-256.jpg

Aftermovies

Een zakelijk event verdient een dynamische aftermovie. Je verlengt je evenement, gasten herkennen zichzelf en zullen de video zeer waarschijnlijk like of delen. Maximale traffic dus. Daarnaast heb je ook gelijk uitstekende promotie content voor je volgende zakelijke event en  maximaliseert weer aanmeldingen.

Event fotograaf

Met professionele beelden die je van een gebeurtenis, presentatie of activiteit laat vastleggen creëer je een sterke uitstraling van je bedrijf. Het draagt bij aan geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Daarbij weten de professionals hoe je via video en foto’s een verhaal kunt overbrengen.

Image by 猪蹄 大碗

Laatste video's

Interesse of meer weten?

Full het contactformulier in of bel met Rolf Trijber op nummer 035 - 2019 830. Maak een afspraak voor een korte vrijblijvende online presentatie van ca. 20 minuten en nadien begrijp je hoe je met periodieke zakelijke videocontent leads, conversies en engagement kunt genereren.
bottom of page