top of page

Aanpak op basis van de 3 P's

Plan

Bij WM Studio's start elke videomarketingcampagne met een grondig plan. We identificeren nauwkeurig marketingdoelen die uw bedrijfsvisie ondersteunen, zoals thought leadership, educatieve content of leadgeneratie.

 

In samenwerking met klanten ontwikkelen we een strategie die de merkboodschap versterkt en de doelgroep effectief bereikt en betrekt.

p_plan.jpg

Productie

p_productie.jpg

Bij WM Studio's wordt uw visie tot leven gebracht in hoogwaardige videoproducties. Ons team van ervaren professionals gebruikt cutting-edge technologie en creatieve technieken om boeiende content te maken, of het nu gaat om corporate video's, productdemonstraties of educatieve series.

 

We garanderen dat elke productie de kernwaarden van uw merk weerspiegelt en uw doelgroep blijvend boeit.

Promotie

In de promotiefase van videomarketing, beseffen we bij WM Studio's dat traditionele KPI's zoals views en kijktijd belangrijk zijn, maar dat uiteindelijk de impact op uw marketingdoelen telt. We vergroten de zichtbaarheid van uw content en bereiken uw doelgroep effectief via diverse kanalen.

 

Onze strategieën versterken thought leadership, educatie en leadgeneratie, waardoor uw investering in videomarketing maximaal rendement oplevert.

p_promotie.jpg

Tryout

tryout.jpg

Start je video-avontuur met onze Try Out-aanpak. Ontdek diverse videocategorieën en vind wat het beste bij je merk past voor slechts EUR 1500. Ervaar zelf hoe video je communicatie verbetert. We begeleiden je intensief om je vertrouwen in video te vergroten.

 

Een kleine investering voor een waardevolle leerervaring en comfortabel gebruik van video.

Video projecten

Video een essentieel onderdeel van je marketingstrategie? Onze projectaanpak, vanaf EUR 3.000, biedt op maat gemaakte video's voor jouw behoeften en doelen.

 

Tactisch en doelgericht, elke video wordt zorgvuldig gepland en geproduceerd voor maximale impact.


 

lens.jpg

V.a.a.S abonnement

Focus-op-de-oplossing-1.webp

Voor een strategische en consistente videomarketingaanpak biedt ons Video as a Service de perfecte oplossing. Beginnend bij EUR 1.350 per maand, kun je kiezen uit diverse video-opties zoals vodcasts en evenement-registraties.

 

Met dit abonnement ontzorgen we onze klanten volledig op het gebied van videomarketing. We leveren voortdurend hoogwaardige content die past bij het merk en aansluit op jaarlijkse doelstellingen.

Referenties

Videomarketing en productie nieuws

Waarom WM Studio's?

Creatief

Het hechte en getalenteerde team van WM Studio's is niet alleen bijzonder creatief maar ook kosteneffectief. WM Studio's Crew members staan altijd klaar om professionele oplossingen te bedenken binnen het budget.

Ervaring

WM Studio's heeft talloze bedrijfsvideo’s mogen produceren voor vele bedrijven. Wij begrijpen wat er nodig is om een impactvolle videoproducties te leveren rondom je zakelijke evenement en je bedrijf.

Maatwerk

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om de specifieke behoeften en doelen te begrijpen. Meten is weten! Dat komt de videokwaliteit ten goede. Een goede voorbereiding is namelijk 75% van het succes!

bottom of page